Bruiloft

De grote dag tot in de puntjes verzorgd

 

Voor bijna iedereen komt ooit: “DE GROTE DAG”. De dag waarop je het ja-woord geeft aan de man of vrouw van je dromen. Palm Party House wil graag helpen om deze feestelijke dag tot in de puntjes te verzorgen. Op deze website willen wij aanstaande bruidsparen graag laten zien wat wij voor hen kunnen betekenen.

 

Bij Palm Party House verstaan wij de kunst om het de gasten naar de zin te maken. In het voorgesprek wordt alles tot op detail doorgesproken. Heeft u een band of dj ingehuurd, dan kunt u erop vertrouwen dat deze mensen worden opgevangen en dat ze hun apparatuur kunnen opstellen zonder dat uw gasten daar hinder van ondervinden.

U kunt (in overleg met de gemeente) ook in de echt verbonden worden hier in Palm Party House. De gasten hoeven zich op deze manier niet de hele dag van locatie naar locatie te verplaatsen, maar alles kan op 1 plek plaatsvinden (m.u.v. de kerkelijke inzegening).  De ambtenaar kan namelijk (in overleg met de gemeente) zowel overdag als ook in de avonduren uw huwelijk voltrekken. Ook als u in de avond bij ons trouwt kunt u uiteraard vooraf met uw dierbaren bij ons eten.

 

U kunt uw bruiloft ook deels in Palm Party House vieren (bijvoorbeeld diner en feestavond) en deels (trouwen en taart) aan het water in de Theetuin Rijsoord.  De Theetuin is eveneens een officiële trouwlocatie met een romantisch trouwprieel aan het water, u krijgt met het sluiten van uw huwelijk in dit trouwprieel een waar sprookjeshuwelijk. Na de voltrekking van uw huwelijk kunt u met uw gasten aan de waterkant een toost uitbrengen.

Prijzen luxe bruiloft

OmschrijvingPrijs p.p.
diverse drankjes 15.30 tot 20.00u€ 17,50
meerkeuze 3-gangen diner€ 37,50
diverse drankjes kind 15.30 tot 20.00u€ 6,00
kindermenu€ 16,95
feestavond (all-in Palm Drankenpakket)€ 32,50
feestavond kind€ 15,50
kinderen 0 tot 3 jaar€ 0,00

Palm drankenarrangement: klik hier voor meer informatie.

 

Indien uw gasten strooien met rijst/confetti e.d. rekenen wij € 50,00 schoonmaakkosten. Indien wij de door u aangeleverde versiering op moeten hangen rekenen wij hier 25 euro per uur per medewerker voor (op nacalculatie).

Wilt u alleen een feestavond of receptie? Dan bieden wij onderstaande keuzes:

 

Receptie: ± 1½ uur. Koffie met receptie gebak, zoutjes, luxe warm/koud bittergarnituur, diverse drankjes (Palm drankenarrangement). De kosten hiervoor bedragen €17,95 p.p.* Kinderen van 5 t/m 12 jaar €14,95 p.k., kinderen van 3 & 4 jaar €4,95 p.k. en de allerkleinste zijn gratis.

 

Feestavond: ± 4½ uur. Koffie met receptie gebak, zoutjes, toastjes zalm en brie, gevulde eieren, warm/koud bittergarnituur en diverse drankjes (Palm drankenarrangement). Koffie en diverse belegde broodjes of frietjes. De Kosten hiervoor bedragen €32,50 p.p.* Kinderen van 5 t/m 12 jaar €16,50 p.k., kinderen van 3 & 4 jaar €4,95 p.k. en de allerkleinste zijn gratis.

 

Luxe Feestavond: ± 4½ uur. Ontvangst met koffie en receptie gebak, zoutjes, luxe belegde toastjes, luxe hapjes en luxe warm bittergarnituren en diverse drankjes (buitenlands gedistilleerd). Koffie en diverse belegde broodjes of frietjes. De kosten hiervoor bedragen €37,50 p.p .* Kinderen van 5 t/m 12 jaar €16,50 p.k., kinderen van 3 & 4 jaar €4,95 p.k. en de allerkleinste zijn gratis.

 

* Deze prijzen zijn geldig van zondag t/m vrijdag. Prijzen zijn geldig voor groepen vanaf circa 40 personen. Op zaterdag is een receptie/feestavond helaas nagenoeg niet mogelijk in Palm Party House, wel kunt u op zaterdag terecht bij ons zuster bedrijf De Theetuin. Bekijk hier de sfeerimpressie van De Theetuin.

 

Op de bruiloft, feestavond en de receptie kunnen geen kortingsbonnen verzilverd worden.