Coverband / DJ: tot 1 september is er géén live muziek

Zoals bij velen wel bekend hebben wij bij Palm Party House iedere zaterdagavond een spetterend optreden van een coverband of DJ. I.v.m. de uitbraak van Corona hebben we tot 1 september géén live muziek. Iedere zaterdag is het al jaren een muzikale en gezellige avond voor onze gasten. De ene week staat er een band en de volgende week een DJ, om en om speelt er op zaterdagavond ofwel één van onze favoriete bands ofwel een gezellige DJ zoals Lars Boele, bekend van Q-music.

 

Het concept is: in het begin (tot ca. 21.00u) wat rustigere muziek, zodat u lekker kunt eten bij de muziek, maar houdt u er rekening mee dat het geen achtergrondmuziek is. Later op de avond (vanaf 21.00uur) speelt de band/DJ vlotte hedendaagse dansbare muziek en bouwen we een feestje. De band/DJ start om 19.00uur en speelt tot 23.30uur, waarna wij zelf de laatste 30minuten voor onze rekening nemen en heerlijke cooldown muziek draaien. We sluiten om 00.00uur.

 

U kunt op zaterdag bij de band/DJ eten maar ook in ons restaurant, afgescheiden van de band/DJ. Indien u komt eten bij ons, zit daar bijna altijd een uur gratis bowlen bij. U kunt uiteraard ook een uurtje komen bowlen of gezellig wat komen drinken en genieten van de band of DJ.

 

Onderstaand het schema is uiteraard onder voorbehoud. Bij ziekte o.i.d. kan het zijn dat de bands of DJ’s onderling ruilen.

juli 2020                                                                    Augustus 2020                                                              
zaterdag 4 juligeen live muziekzaterdag 1 augustusgeen live muziek
zaterdag 11 juligeen live muziekzaterdag 8 augustusgeen live muziek
zaterdag 18 juligeen live muziekzaterdag 15 augustusgeen live muziek
zaterdag 25 juligeen live muziekzaterdag 22 augustusgeen live muziek
zaterdag 29 augustusgeen live muziek

 

TOT 1 SEPTEMBER HEBBEN WIJ GEEN LIVE MUZIEK.

Op zaterdagavond rekenen wij wel entreegeld voor degene die geen bowlingbaan of geen arrangement hebben gereserveerd. De entreeprijs bedraagt € 7,50 per persoon. Deze vervalt indien u een arrangement of bowlingbaan heeft gereserveerd. Tegen inlevering van uw entreebewijs van € 7,50 bij de bar ontvangt u 1 drankje gratis (koffie, thee, chocomel, vruchtensap, frisdrank of tapbier).

Voor meer informatie over de bands verwijzen wij u naar de website ervan:

3 Of Us  http://3ofus.nl/
Stardome  https://www.facebook.com/stardome.nl
Time Out  https://www.bandtimeout.nl/