fbpx
 

DJ

Zoals bij velen wel bekend hebben wij bij Palm Party House iedere zaterdagavond een spetterend optreden van een DJ. Iedere zaterdag is het een muzikale en gezellige avond voor onze gasten. In het begin van de avond (tot ca. 21.00u) wordt er wat rustigere muziek gedraaid, zodat u gezellig kunt eten bij de muziek, maar houdt u er wel rekening mee dat het geen achtergrondmuziek is. Later op de avond (vanaf 21.00uur) draait de DJ vlotte hedendaagse dansbare muziek en bouwen we een feestje. De DJ start om 19.45uur en speelt tot 23.30uur. We sluiten om 00.00uur. Op zaterdag 30 december sluiten we om 23.00uur onze deuren.

 

U kunt op zaterdag bij de DJ eten maar ook in ons restaurant, afgescheiden van de DJ. Als u heeft gereserveerd voor gourmet kunt u een uurtje gratis bowlen. U kunt uiteraard ook komen bowlen of gezellig wat komen drinken en genieten van de DJ (entree bedraagt 10 euro pp*).

*Op zaterdagavond rekenen wij entreegeld voor degene die geen bowlingbaan of arrangement hebben gereserveerd. De entreeprijs bedraagt € 10,00 per persoon. Deze vervalt indien u een arrangement of bowlingbaan heeft gereserveerd. Tegen inlevering van uw entreebewijs van € 10,00 bij de bar ontvangt u 1 drankje gratis (koffie, thee, chocomel, vruchtensap, frisdrank of tapbier). De entreeprijs kan alleen voldaan worden met pin bij de entree.