DJ

Zoals bij velen wel bekend hebben wij bij Palm Party House iedere zaterdagavond een spetterend optreden van een DJ. Iedere zaterdag is het een muzikale en gezellige avond voor onze gasten. In het begin van de avond (tot ca. 21.00u) wordt er wat rustigere muziek gedraaid, zodat u gezellig kunt eten bij de muziek, maar houdt u er wel rekening mee dat het geen achtergrondmuziek is. Later op de avond (vanaf 21.00uur) draait de DJ vlotte hedendaagse dansbare muziek en bouwen we een feestje. De DJ start om 19.45uur en speelt tot 00.00uur. We sluiten om 00.00uur.

 

U kunt op zaterdag bij de DJ eten maar ook in ons restaurant, afgescheiden van de DJ. Als u heeft gereserveerd voor gourmet of spiderpan kunt u een uurtje gratis bowlen. U kunt uiteraard ook komen bowlen of gezellig wat komen drinken en genieten van de DJ (entree bedraagt 10 euro pp*)

 

Onderstaand het schema is onder voorbehoud. Bij ziekte o.i.d. kan het zijn dat de DJ’s onderling ruilen.

 

Maart 2022                                                                    April 2022                                                              
zaterdag 5 maartDJ Rutgerzaterdag 2 aprilDJ Dennis
zaterdag 12 maartDJ Issiezaterdag 9 aprilDJ Karim
zaterdag 19 maartDJ Denniszaterdag 16 aprilDJ Pascal
zaterdag 26 maartDJ Pascalzaterdag 23 aprilDJ Issie
zaterdag 30 aprilDJ Karim

Mei 2022                                                               Juni 2022                                                                   
zaterdag 7 meiDJ Denniszaterdag 4 juniDJ Jeroen
zaterdag 14 meiDJ Pascalzaterdag 11 juniDJ Jan
zaterdag 21 meiDJ Karimzaterdag 18 juniDJ Karim
zaterdag 28 meiDJ Jeroenzaterdag 25 juniDJ Jeroen

 

*Op zaterdagavond rekenen wij entreegeld voor degene die geen bowlingbaan of arrangement hebben gereserveerd. De entreeprijs bedraagt € 10,00 per persoon. Deze vervalt indien u een arrangement of bowlingbaan heeft gereserveerd. Tegen inlevering van uw entreebewijs van € 10,00 bij de bar ontvangt u 1 drankje gratis (koffie, thee, chocomel, vruchtensap, frisdrank of tapbier). De entreeprijs kan alleen voldaan worden met pin bij de entree.