Coverband / DJ

Zoals bij velen wel bekend hebben wij bij Palm Party House iedere zaterdagavond een spetterend optreden van een coverband. Diverse allround coverbands hebben de afgelopen jaren op zaterdagavond de muziek verzorgd bij ons, iedere zaterdag is het al jaren een muzikale en gezellige avond voor onze gasten.

 

Ook in 2019 is er traditiegetrouw uiteraard iedere zaterdagavond een avond vol muziek, bowlen, eten en gezelligheid, echter  zijn het niet alleen onze vaste coverbands die de muziek verzorgen, ook DJ’s draaien op zaterdagavond bij ons. De ene week een band en de volgende week een DJ, om en om speelt er op zaterdagavond ofwel één van onze favoriete bands ofwel een gezellige DJ zoals Lars Boele, bekend van Q-music.

 

Het concept is: in het begin (tot ca. 21.00u) wat rustigere muziek, zodat u lekker kunt eten bij de muziek, maar houdt u er rekening mee dat het geen achtergrondmuziek is. Later op de avond (vanaf 21.00uur) speelt de band/DJ vlotte hedendaagse dansbare muziek en bouwen we een feestje. De band/DJ start om 19.00uur en speelt tot 23.30uur, waarna wij zelf de laatste 45 minuten voor onze rekening nemen en heerlijke cooldown muziek draaien. We sluiten om 00.15uur.

 

U kunt op zaterdag bij de band/DJ eten maar ook in ons restaurant, afgescheiden van de band/DJ. Indien u komt eten bij ons, zit daar bijna altijd een uur gratis bowlen bij. U kunt uiteraard ook een uurtje komen bowlen of gezellig wat komen drinken en genieten van de band of DJ.

 

Onderstaand het schema is uiteraard onder voorbehoud. Bij ziekte o.i.d. kan het zijn dat de bands of DJ’s onderling ruilen.

 

 

Mei 2019                                                                    Juni 2019                                                              
zaterdag 4 meiDJ Pascalzaterdag 1 juniDJ Pascal
zaterdag 11 mei3OfUszaterdag 8 juni DJ Pascal
zaterdag 18 meiDJ Karimzaterdag 15 juni3OfUs
zaterdag 25 mei Stardomezaterdag 22 juniDJ Pascal
zaterdag 29 juniTime Out

 

juli 2019                                                                    Augustus 2019                                                              
zaterdag 6 juliDJ Karimzaterdag 3 augustusgesloten
zaterdag 13 juliStardomezaterdag 10 augustusgesloten
zaterdag 20 juliDJ Larszaterdag 17 augustusgesloten
zaterdag 27 juliDJ Karimzaterdag 24 augustusgeen live muziek
zaterdag 31 augustusDJ Pascal

 

Op zaterdagavond rekenen wij wel entreegeld voor degene die geen bowlingbaan of geen arrangement hebben gereserveerd. De entreeprijs bedraagt € 7,50 per persoon. Deze vervalt indien u een arrangement of bowlingbaan heeft gereserveerd. Tegen inlevering van uw entreebewijs van € 7,50 bij de bar ontvangt u 1 drankje gratis (koffie, thee, chocomel, vruchtensap, frisdrank of tapbier).

Voor meer informatie over de bands verwijzen wij u naar de website ervan:

Coverband Escape https://www.band-escape.nl/
3 Of Us  http://3ofus.nl/
Stardome  https://www.facebook.com/stardome.nl
Time Out  https://www.bandtimeout.nl/