DJ

Houdt u er rekening mee dat u in het bezit moet zijn van een coronatoegangsbewijs (QR-code), ID en mondkapje om ons bedrijf te mogen betreden.
Tijdelijke openingstijden: ma-di: 13-17u   wo-zo: 12-17u.

We verwachten in januari weer te kunnen starten met de DJ’s

Houdt u er rekening mee dat u per 25 september in het bezit moet zijn van een coronatoegangsbewijs om ons bedrijf te mogen betreden.

Zoals bij velen wel bekend hebben wij bij Palm Party House iedere zaterdagavond een spetterend optreden van een DJ. Iedere zaterdag is het al jaren een muzikale en gezellige avond voor onze gasten.

Het concept is: in het begin (tot ca. 21.00u) wat rustigere muziek, zodat u lekker kunt eten bij de muziek, maar houdt u er rekening mee dat het geen achtergrondmuziek is. Later op de avond (vanaf 21.00uur) draait de DJ vlotte hedendaagse dansbare muziek en bouwen we een feestje. De DJ start om 19.00uur en speelt tot 23.30uur, waarna wij zelf de laatste 30minuten voor onze rekening nemen en heerlijke cooldown muziek draaien. We sluiten om 00.00uur.

 

U kunt op zaterdag bij de DJ eten maar ook in ons restaurant, afgescheiden van de DJ. Indien u komt eten bij ons, zit daar bijna altijd een uur gratis bowlen bij. U kunt uiteraard ook een uurtje komen bowlen of gezellig wat komen drinken en genieten van de DJ.

 

Onderstaand het schema is onder voorbehoud. Bij ziekte o.i.d. kan het zijn dat de DJ’s onderling ruilen.

 

maand                                                                    maand                                                              
zaterdag n.n.b.zaterdag n.n.b.
zaterdag n.n.b.zaterdag n.n.b.
zaterdagn.n.b.zaterdag n.n.b.
zaterdag n.n.b.zaterdag n.n.b.
zaterdagn.n.b.

 

Op zaterdagavond rekenen wij wel entreegeld voor degene die geen bowlingbaan of geen arrangement hebben gereserveerd. De entreeprijs bedraagt € 7,50 per persoon. Deze vervalt indien u een arrangement of bowlingbaan heeft gereserveerd. Tegen inlevering van uw entreebewijs van € 7,50 bij de bar ontvangt u 1 drankje gratis (koffie, thee, chocomel, vruchtensap, frisdrank of tapbier).