fbpx
 

Prijslijst arrangementen

Prijs incl. 55 minuten gratis bowlenVr / za / zoMa t/m doKinderprijs
Gourmet vlees€ 39,95€ 34,95€ 18,95
Gourmet vegetarisch / veganistisch / glutenvrij / vis / vlees&vis / halal€ 39,95€ 34,95€ 18,95
Biertje Balletje Bowlen minimaal 4 personen€ 17,95€ 17,95€ 17,95

Uitbreiding van de arrangementen:

  • Bittergarnituur (3 warme hapjes p.p.) tijdens het bowlen à € 3,95 p.p.
  • Arrangementsdessert achteraf à € 7,95 p.p. en € 4,95 voor de kinderen (bij onze all-in arrangementen zit een dessert)
  • Consumptiemunten à € 3,95 p.s.

Kinderen

Kinderen van 1 & 2 jaar zijn gratis en kinderen van 3 & 4 jaar betalen € 7,95 voor een couvert. Deze kinderen kunnen mee-eten met de volwassenen, maar mogen ook een kroket/frikadel/kipnuggets of kaassoufflé bestellen. Onze arrangementen zijn niet mogelijk als kinderparty. Voor kinderen t/m 12 jaar hebben wij een dessert à € 4,95 p.k.

ONLINE RESERVEREN? KLIK HIER!

Reserveren 

Onze arrangementen gaan op reservering, maar heeft u niet gereserveerd, bel ons even. Onze koks houden rekening met diabetici, vegetariërs, culturele gewoontes of voedselallergie. Gelieve dit bij de reservering te vermelden.
Uw reservering wordt door ons per mail bevestigd. De reservering is pas definitief wanneer wij een akkoord op onze mail ontvangen van u. De bevestiging die u heeft gekregen van uw reservering is tevens uw factuur. Voor de online reserveringen kunnen wij helaas geen aparte (BTW) factuur sturen. Wij hebben geen aangepaste prijzen voor mensen met een  dieet of maagverkleining.

 

Cadeaubonnen

Wij verzilveren VVV-bonnen/kaarten en VVV-dinerbonnen/kaarten, overige giftcards of dinerkaarten kunnen NIET bij ons verzilverd worden.