Bowlingbanen

Dag en tijd / maximaal 6 personen per baan
Prijs per 55 min per baan
vrijdag en zondag€ 29,50
zaterdag tot 18.00uur€ 29,50
zaterdag vanaf 18.00 uur€ 32,50
schoolbowlen minimaal 3 banen**€ 20,00
1e & 2e Kerstdag€ 37,50

Maximaal 6 personen per baan (spelers & toeschouwers), meer personen kunnen wij niet toestaan.

 

Schoolbowlen: ma t/m vr tot 18.00 uur, minimaal 3 banen & door de school gereserveerd.

BiertjeBalletjeBowlen: klik hier

Discobowlen

Voor kinderen (t/m 12 jaar) op woensdag van 13.00-17.00uur en op vrijdag-en zaterdagmiddag van 14.00-17.00u en tijdens de kindervakanties hebben we bowlen met discomuziek, bijbehorende videoclips en lichteffecten. De muziek wordt aangepast aan de kinderen. De lichtshow, de fluorescerende banen, ballen en pins zorgen voor een nieuwe dimensie tijdens het bowlen en een onvergetelijk feestje! Let wel: indien u last heeft van epilepsie dan kan dit worden opgewekt door de lichtflitsen, muziek en bewegende beelden tijdens het discobowlen.

Corona

U bowlt 55 minuten met maximaal 6 personen per baan. Na het bowlen desinfecteren wij de tafel, stoelen, ballen en balreturn. Hierna kan de volgende groep mensen bowlen. U hoeft (als u zich daar niet prettig bij voelt) geen bowlingschoenen te gebruiken, u krijgt dan van ons schoenhoesjes (kom dus NIET op hoge hakken). Indien u wel gebruik maakt van de bowlingschoenen worden deze na gebruik gedesinfecteerd.  U kiest 1 bowlingbal die u alleen zelf het gehele potje gebruikt. U houdt 1,5 meter afstand tot onze overige gasten en medewerkers. Bowlen gaat op reservering. 

Kinderhekjes

Onze banen zijn uitgerust met kinderhekjes. Deze kinderhekjes houden de ballen in de baan, zodat kinderen (t/m 12 jaar) altijd scoren. Voor kinderen hebben wij lichtere ballen en kleine bowlingschoenen. Het gebruik van de hekjes (tot 12 jaar), lichte ballen en kleine schoenen is uiteraard gratis. Tevens hebben wij bij de receptie medailles te koop (goud, zilver en brons) à € 3,95 p.s.. Leuk als prijs voor de beste bowlers in uw gezelschap.

Bowlinggames:

Onze bowlingmachines zijn voorzien van diverse leuke spellen: onze bowlinggames. Klik hier voor meer informatie

Cadeaubonnen

Wij accepteren VVV-geschenkbonnen, de VVV dinercheque en NVB bowlingbonnen, echter niet geldig op iDeal reserveringen.

 

Kunnen we u helpen?

Mocht u vragen hebben over onze tarieven, bel dan gerust met ons via 078-6192388 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

WEDSTRIJDBOWLEN:

Wilt u bowlen in competitieverband? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben 2 bowlingverenigingen die bij ons bowlen in competitieverband en gezellige toernooien en speelavonden organiseren.

 

  • Bowlingvereniging de Palm, zij spelen altijd op maandagavond. Neemt u een kijkje op hun website en vindt daar alle informatie en contactgegevens. Klik HIER voor meer informatie.

 

  • Bowling Vereniging Zwijndrecht (BVZ), zij spelen eveneens op maandagavond en ook op woensdagavond. Op zaterdag speelt de jeugd. Neemt u een kijkje op hun website en vindt daar alle informatie en contactgegevens. Klik HIER voor meer informatie.

 

Wij hebben overdag ook bowlingcompetities, “veelal de wat oudere” dames en heren spelen op verschillende dagen in de ochtend of middag gezellige competities.
Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.