Bowlingbanen

Dag en tijd
Max. 4 personen per baan
Prijs per 50 minuten
per baan
woensdag t/m vrijdag en zondag
zaterdag tot 18.00u
€ 28,00
zaterdag van 18.00-22.00 uur€ 32,50
schoolbowlen minimaal 3 banen**€ 20,00
BiertjeBalletjeBowlen#€ 14,50 pp
1e & 2e Kerstdag€ 34,50

**Schoolbowlen: ma t/m vr tot 18.00 uur, minimaal 3 banen & door de school gereserveerd.

Bowlen per 29 september, maximaal 4 personen per baan

I.v.m. de corona uitbraak kunt u bowlen volgens regels van het RIVM.

U bowlt 50 minuten. Na het bowlen desinfecteren wij de tafel, stoelen, ballen en balreturn. Hierna kan de volgende ploeg mensen komen. U hoeft (als u zich daar niet prettig bij voelt) geen bowlingschoenen te gebruiken, u krijgt dan van ons schoenhoesjes (kom dus NIET op hoge hakken). Indien u wel gebruik maakt van de bowlingschoenen worden deze na gebruik gedesinfecteerd. 

U kiest 1 bowlingbal die u alleen zelf het gehele potje gebruikt. U houdt 1,5 meter afstand tot onze overige gasten en medewerkers. Bowlen gaat op reservering. Bel ons voor om een bowlingbaan te reserveren. Maximaal 4 personen per baan.

Discobowlen

Voor kinderen (t/m 12 jaar) op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag (wo & za 13.00 en 17.00u en vr 14.00-17.00u) en tijdens de kindervakanties hebben we bowlen met discomuziek, bijbehorende videoclips en diverse spectaculaire lichteffecten. De muziek wordt aangepast aan de kinderen. De spectaculaire lichtshow, de fluorescerende banen, ballen en pins zorgen voor een nieuwe dimensie tijdens het bowlen en een onvergetelijk feestje! Let wel: indien u last heeft van epilepsie dan kan dit worden opgewekt door de lichtflitsen, muziek en bewegende beelden tijdens het discobowlen.

Bowlinggames:

Onze bowlingmachines zijn voorzien van diverse leuke spellen: onze bowlinggames. Klik hier voor meer informatie

Kinderhekjes

Onze banen zijn uitgerust met kinderhekjes. Deze kinderhekjes houden de ballen in de baan, zodat kinderen (t/m 12 jaar) altijd scoren. Voor kinderen hebben wij lichtere ballen en kleine bowlingschoenen. Het gebruik van de hekjes (tot 12 jaar), lichte ballen en kleine schoenen is uiteraard gratis. Tevens hebben wij medailles te koop (goud, zilver en brons) à € 3,95 p.s.. Leuk als prijs voor de beste bowlers in uw gezelschap. De medailles zijn verkrijgbaar bij onze receptie.

Cadeaubonnen

Wij accepteren VVV-geschenkbonnen, de VVV dinercheque en NVB bowlingbonnen, echter niet geldig op iDeal reserveringen.

Kunnen we u helpen?

Mocht u vragen hebben over onze tarieven, bel dan gerust met ons via 078-6192388 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

WEDSTRIJDBOWLEN (VANAF 7 SEPTEMBER):

Wilt u bowlen in competitieverband? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben 2 bowlingverenigingen die bij ons bowlen in competitieverband en gezellige toernooien en speelavonden organiseren.

 

  • Bowlingvereniging de Palm, zij spelen altijd op maandagavond. Neemt u een kijkje op hun website en vindt daar alle informatie en contactgegevens. Klik HIER voor meer informatie.

 

  • Bowling Vereniging Zwijndrecht (BVZ), zij spelen eveneens op maandagavond en ook op woensdagavond. Op zaterdag speelt de jeugd. Neemt u een kijkje op hun website en vindt daar alle informatie en contactgegevens. Klik HIER voor meer informatie.

 

Wij hebben overdag ook bowlingcompetities, “veelal de wat oudere” dames en heren spelen op verschillende dagen in de ochtend of middag gezellige competities. Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.