fbpx
 

Bowlingbanen

Dag en tijd / maximaal 6 personen per baan
Prijs per 55 min
zondag t/m donderdag€ 35,00 per baan
vr & za tot 18.00uur€ 35,00 per baan
vr & za vanaf 18.00 uur€ 39,95 per baan
schoolbowlen minimaal 3 banen**€ 25,00 per baan
Alle feestdagen€ 39,95 per baan
BiertjeBalletjeBowlen€ 17,95 per persoon
Cocktailbowlen€ 17,95 per persoon

Maximaal 6 personen per baan (spelers & toeschouwers)

 

Schoolbowlen: ma t/m vr tot 18.00uur, minimaal 3 banen & door de school gereserveerd.

BiertjeBalletjeBowlen: klik hier

Cocktailbowlen klik hier

Kinderhekjes

Onze banen zijn uitgerust met kinderhekjes. Deze kinderhekjes houden de ballen in de baan, zodat kinderen (t/m 12 jaar) altijd scoren. Voor kinderen hebben wij lichtere ballen en kleine bowlingschoenen. Het gebruik van de hekjes (tot 12 jaar), lichte ballen en kleine schoenen is uiteraard gratis. Tevens hebben wij bij de receptie medailles te koop (goud, zilver en brons) à € 4,95 p.s.. Leuk als prijs voor de beste bowlers in uw gezelschap.

 

Bowlinggames:

Onze bowlingmachines zijn voorzien van diverse leuke spellen: onze bowlinggames. Klik hier voor meer informatie

 

Cadeaubonnen

Wij accepteren VVV-geschenkbonnen, de VVV dinercheque en NVB bowlingbonnen, echter niet geldig op iDeal reserveringen.

Discobowlen

Voor kinderen (t/m 12 jaar) op woensdag, vrijdag-en zaterdagmiddag tot 17.00uur en tijdens de kindervakanties hebben we bowlen met discomuziek, bijbehorende videoclips en lichteffecten. De muziek wordt aangepast aan de kinderen. De lichtshow, de fluorescerende banen, ballen en pins zorgen voor een nieuwe dimensie tijdens het bowlen en een onvergetelijk feestje! Let wel: indien u last heeft van epilepsie dan kan dit worden opgewekt door de lichtflitsen, muziek en bewegende beelden tijdens het discobowlen.

Cocktailbowlen

 

Iedere dag kunt u tijdens onze openingstijden cocktailbowlen.

 

Wat is er gezelliger dan een uurtje te bowlen met een overheerlijke cocktail naar keuze en een schaal knapperige nacho’s. Leuk met familie, gezin, collega’s of vrienden.

 

Voor de kinderen en de mensen die geen alcohol drinken hebben wij heerlijk mocktails (alcoholvrije cocktails) op de kaart staan. Leuk om met tieners te komen doen voor een verjaardag.

 

De prijs bedraagt € 17,95 p.p. voor bowlen, 1 cocktail p.p. en nacho’s. Minimaal 4 personen per baan.

 

Onze cocktails zijn natuurlijk ook los te bestellen en ook bowlen zonder dit arrangement kan uiteraard ook, zie hierboven.

cocktailbowlen kaartje (002)

WEDSTRIJDBOWLEN:

Wilt u bowlen in competitieverband? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben 2 bowlingverenigingen die bij ons bowlen in competitieverband en gezellige toernooien en speelavonden organiseren.

 

  • Bowlingvereniging de Palm, zij spelen altijd op maandagavond. Neemt u een kijkje op hun website en vindt daar alle informatie en contactgegevens. Klik HIER voor meer informatie.

 

  • Bowling Vereniging Zwijndrecht (BVZ), zij spelen eveneens op maandagavond en ook op woensdagavond. Neemt u een kijkje op hun website en vindt daar alle informatie en contactgegevens. Klik HIER voor meer informatie.

 

Wij hebben overdag ook bowlingcompetities, “veelal de wat oudere” dames en heren spelen op verschillende dagen in de middag gezellige competities.
Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.