Restaurant

VEGA? VEGAN? ALLERGENEN/VOEDSELALLERGIE?  DIEET? HALAL?

 

Heeft u liever een vegetarische of veganistische maaltijd / gourmet? Wij hebben een uitgebreide assortiment aan vegetarische en veganistische gerechten en vegan ijs, tevens hebben wij een geheel glutenvrij gourmet. Ook als u allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, een dieet volgt of liever Halal eet dan zorgen we uiteraard voor een passende oplossing. Wij besteden uiterste zorg aan uw speciale wensen.  Meer  informatie? Klik HIER.  Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via 078-6192388.

GOURMETSPECIALS ACTIEPRIJS

Wij serveren verschillende varianten gourmet met (of zonder) een uur gratis bowlen. U kunt kiezen uit: vlees / vlees&vis / vis / vegetarisch / glutenvrij /  veganistisch of halal, gereserveerd met salade, rauwkost, eieren, ananas, friet, stokbrood, kruidenbord en verschillende sauzen. Alles onbeperkt.

Van zondag t/m vrijdag voor € 24,95 p.p.

Op zaterdag kunt u bowlen en eten bij de muziek voor € 29,95  p.p. of € 24,95 p.p. in het restaurant, afgescheiden van de band of DJ:

Bij de muziek:
18.00uur bowlen en 19.00uur eten / 19.00uur bowlen en 20.00uur eten.
In het restaurant:
16.00 bowlen 17.00 eten /  17.00 bowlen 18.00 eten / 20.00 bowlen 21.00 eten

Kinderen van 5 t/m 12 jaar (met of zonder iDeal) € 14,95 en 3&4 jaar € 4,95.

Uiteraard niet te reserveren als kinderfeestje, hiervoor hebben wij verschillende kinderparty’s en de Tienergourmet. Klik hier voor meer info!

SPIDERPAN

In deze grillpan kunt u aan tafel uw vlees en groenten heerlijk grillen. Door de anti-aanbaklaag en het reliëf in de pan, is het niet nodig om olie of boter te gebruiken.
Spiderpan bestaat uit:

 • onbeperkt vlees, o.a. biefstuk, varkensfilet, miniburger, kipfilet
 • 3 koude sausen, warme pindasaus
 • gemengde salade
 • frites
 • uienringen, champignons, taugé
 • stokbrood met kruidenboter

Voor of na uw spiderpan kunt u een uurtje gratis bowlen, wij gaan uit van 6 à 7 personen per baan. Prijs: van zondag t/m vrijdag en zaterdag in het restaurant € 24,95 en op zaterdag bij de muziek € 29,95 p.p.! Klik hier voor onze prijslijst.

BOUILLONBRAAI

Bouillonbraai is een unieke en smakelijke belevenis. Op een gezonde manier kunt u heerlijk eten. Het is een combinatie van Chinees fondue en wokken. De Bouillonbraai wordt aan de rand gevuld met een heerlijke bouillon. In de bruisende bouillon worden vlees, vis en groente in enkele minuten bereid. In het midden van de Bouillonbraai zit een pan waarin u uw vlees, vis en groenten kunt bakken.
De Bouillonbraai is onbeperkt en bestaat uit:

 • diverse soorten vlees en/of vis
 • diverse sausen o.a. knoflooksaus en chilisaus
 • rijst
 • frites
 • 6 verschillende groente waaronder uienringen, champignons, taugé
 • stokbrood en room-en kruidenboter

Voor of na uw bouillonbraai kunt u een uurtje gratis bowlen, wij gaan uit van 6 à 7 personen per baan. De prijs bedraagt van zondag t/m vrijdag en zaterdag in het restaurant € 29,95 p.p. op zaterdag met live muziek (band / DJ) € 34,95 p.p. Voor het maken van een reservering kunt u ons bellen of mailen.

ALL-IN ARRANGEMENT

Compleet verzorgd avondje uit voor 1 prijs.
U gaat met minimaal 18 volwassenen 1 uur bowlen en aansluitend onbeperkt Gourmetten / Spiderpannen met als afsluiting een keuze uit diverse desserts, inclusief Palm Drankenarrangement. Zijn er mensen met een voedselallergie in uw gezelschap of vegetariërs? Geen probleem. Klik hier voor meer info.

 

Dit programma incl. 3 uur drankjes (zo t/m vr) uit het Palm drankenpakket:
€ 44,95 p.p. zo t/m vr  / 5 t/m 12 jaar € 20,00 p.k / 3 & 4 jaar € 10,00 p.k.

 

Dit programma inclusief 4,5 uur drankjes uit het Palm drankenpakket:
zondag t/m vrijdag € 52,50 p.p. / 5 t/m 12 jaar € 27,50 p.k / 3 & 4 jaar € 12,50 p.k.
zaterdag € 57,50 p.p. zaterdag / 5 t/m 12 jaar € 27,50 p.k / 3 & 4 jaar € 12,50 p.k.
Op zaterdag hebben wij live muziek (band of DJ)

Ons All-in arrangementen zijn uiteraard te reserveren met inachtneming van onze sluitingstijden.

BIERTJE BALLETJE BOWLEN

Bij binnenkomst ontvangt u 2 consumptiemunten per persoon, de prijs van een consumptie varieert van 1 tot 3,5 munt.
U gaat een uurtje bowlen, wij serveren een portie luxe bitterballen (2 bitterballen p.p.) tijdens het bowlen.
Leuk met Live-muziek op zaterdag. U kunt een uurtje bowlen met bitterballen en daarna genieten van de band. Tijden in overleg en uiteraard afhankelijk van onze overige reserveringen maar niet mogelijk tussen 18.00 en 20.00 uur.
Op alle overige dagen is dit arrangement te boeken op elk gewenst tijdstip (mits er bowlingbanen beschikbaar zijn).
De kosten voor dit arrangement bedragen € 14,50 per persoon (minimaal 4 personen). Kinderen tot 12 jaar betalen eveneens € 14,50 p.k.

KLEINE KAART

Ook voor de kleinere hapjes en drankjes bent u bij Palm Party House aan het juiste adres. Van heerlijke belegde broodjes tot snacks en verschillende soorten ijs, we hebben voor ieder wat wils.

 

Heeft u liever een vegetarische of veganistische maaltijd? Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Volgt u een dieet of eet u liever Halal? Dan zorgen we uiteraard voor een passende oplossing. Klikt u hier voor meer informatie.