Vega, vegan, glutenvrij, voedselallergie, halal, dieet

Bij Palm Party House kunt u ook uitstekend eten als u een voedselallergie heeft, vegetarisch of veganistisch eet, een dieet volgt of culturele eetgewoontes heeft. Onze keukenbrigade en bedieningsmedewerkers zorgen dat het u aan niets ontbreekt en u heerlijk kunt eten bij ons. Geeft u het wel even door bij uw reservering!

 

Indien u een voedselallergie heeft, zullen onze allergenenspecialisten samen met u vooraf bespreken wat u niet mag eten en uiteraard wat u wel mag eten maar nog belangrijker is: geeft u aan ons door wat u erg lekker vindt. Wij zullen ervoor zorgen dat u met een gerust hart bij ons heerlijk kunt eten / gourmetten. Of het gaat om glutenvrij, pinda-en notenallergie, lactose intolerantie, zoutarm, suikervrij etc. etc., u kunt altijd bij ons terecht.

 

Wij verzorgen een compleet glutenvrij gourmet, geeft u dit wel even door bij uw reservering.

 

Eet u vegetarisch? Geen probleem, wij werken met producten van de Vegetarische Slager (klikt u HIER voor meer informatie). U kunt gourmetten met producten van de vegetarische slager, zoals vegetarische kipstuckjes, vegetarische hamburgers etc. Wij serveren er dagverse bakgroenten bij en fruit (banaan en ananas), frietjes, sauzen, stokbrood en kruidenboter.

 

Eet u veganistisch? Geen probleem, wij werken dan met de vegaproducten van de Vegetarische Slager (klikt u HIER voor meer informatie over vegan). U kunt gourmetten met bv vegan kipstuckjes, vegan baconstuckjes, vegan kipshoarma. Wij serveren er dagverse bakgroenten bij en fruit (banaan en ananas), diverse vegan sauzen, stokbrood (zonder melk en ei) en plantaardige olie om te bakken. Friet wordt uiteraard ook gebakken in een aparte frituur met plantaardige olie. Ook bij een eventueel dessert hebben we een vegan optie.

 

Eet u halal? Wij bestellen onze producten voor u bij de halalslagerij. Wij serveren bij uw gourmet lamsvlees, köfte, dönner kebab, runderhamburger, runderbiefstuk en gekruide kipfilet. Naast de groente, stokbrood en rauwkost zorgen wij dat de frietjes in plantaardige olie worden gebakken in een aparte frituur en zorgen wij voor sauzen vrij van varkensproducten. Ook bij een eventueel dessert hebben we een vegan optie.

vlees: biefstuk / kip / varkenshaas / slavinkjes / runderhamburgertjes
halal: lamsvlees / runder hamburger / runderbiefstuk / gekruide kipfilet
vegetarisch: kipstuckjes / burgertjes / gehacktbalstuckjes / worstjes / shoarma
vis: zalm / scampi’s / witvis / mosselen

 

Volgt u een dieet of eet u liever bv geen rundvlees of schaal-en schelpdieren? Ook dat is geen probleem. U kunt tijdens uw reservering uw wensen doorgeven en wij gaan voor u aan de slag. Mocht iets onverhoopt niet lukken of wij hebben meer info nodig………..dan nemen wij uiteraard vooraf contact met u op. Wij kunnen qua prijs helaas geen aanpassing maken voor mensen met een maagband of maagverkleining, u betaalt voor de tijd dat u aanwezig bent bij ons en het feit dat iedereen onbeperkt kan eten.