fbpx
 

Vega, vegan, glutenvrij, voedselallergie, halal, dieet

Bij Palm Party House kunt u ook uitstekend eten als u een voedselallergie heeft of dieet volgt. Onze keukenbrigade gaat kijken wat ze voor u kunnen doen.

Wij serveren een glutenvrij-, lactosevrij-, halal- vegetarisch- en veganistisch gourmet, volledig sporenvrij van gluten-en lactose kunnen wij niet 100% garanderen.

Heeft u een pinda-en noten allergie dan kunnen wij dat ook verzorgen, let wel dat het niet geheel vrij van sporen van pinda’s en noten zal zijn.

Voor alle overige wensen adviseren wij even contact met ons op te nemen,  onze allergenenspecialisten zullen vooraf met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

Vegetarisch; U kunt gourmetten met producten van de vegetarische slager, zoals vegetarische kipstuckjes, vegetarische hamburgers etc. Wij serveren ananas, frietjes, sauzen, stokbrood en kruidenboter.

Veganistisch; U kunt gourmetten met vegan kipstuckjes, Wij serveren er dagverse bakgroenten bij en ananas, diverse vegan sauzen, stokbrood (zonder melk en ei) en plantaardige olie om te bakken. Friet wordt uiteraard ook gebakken in een aparte frituur met plantaardige olie. Ook bij een eventueel dessert hebben we een vegan optie.

 

Halal;  Wij bestellen onze producten voor u bij de halalslagerij. Wij serveren bij uw gourmet lamsvlees, köfte, dönner kebab, runderhamburger, runderbiefstuk en gekruide kipfilet. Naast de groente, stokbrood en rauwkost zorgen wij dat de frietjes in plantaardige olie worden gebakken in een aparte frituur en zorgen wij voor sauzen vrij van varkensproducten. Ook bij een eventueel dessert hebben we een vegan optie.

vlees: biefstuk / kip / varkenshaas / slavinkjes / runderhamburgertjes
halal: lamsvlees / runder hamburger / runderbiefstuk / gekruide kipfilet
vegetarisch: kipstuckjes / burgertjes / gehacktbalstuckjes / worstjes / shoarma
vis: zalm / scampi’s / witvis / mosselen

 

Volgt u een dieet of eet u liever bv geen rundvlees of schaal-en schelpdieren? . U kunt tijdens uw reservering uw wensen doorgeven en wij gaan voor u kijken wat we kunnen doen.