Actie

GOURMET VANAF 2 PERSONEN

Geen zin om te koken, niet om te bowlen en ook niet om uitgebreid te dineren? Maar u wilt wel lekker eten?

 

Bij ons kunt u samen gourmetten (vlees) voor slechts € 17,95 p.p., exclusief bowlen. Voor onze overige varianten (vis / vegetarisch / veganistisch / halal / glutenvrij) rekenen we € 20,95 p.p. U kunt direct bij binnenkomst aan tafel en heerlijk gourmetten. Als u maar een kort tijdsbestek heeft om te eten dan kan dat uiteraard. Alle ingrediënten zijn echter onbeperkt, dus mocht u uiteindelijk toch uitgebreid en op uw gemak lekker lang tafelen, dan is dat voor ons geen probleem. Niet geldig op zaterdag en alleen online te reserveren met iDeal. Is de reservering voor dezelfde avond? Bel ons even.

GOURMETSPECIALS ACTIEPRIJS

Wij serveren verschillende varianten gourmet. U kunt kiezen uit: vlees / vlees&vis / vis / vegetarisch/veganistisch of halal /glutenvrij gereserveerd met salade, rauwkost, eieren, ananas, friet, stokbrood, kruidenbord en verschillende sauzen. Alles onbeperkt.

 

T/m 1 augustus 2020 hebben we een actie: bowlen en gourmet vlees voor € 19,95 p.p. (reserveren en betalen met iDeal, min. 4 pers.) en € 22,95 voor de overige varianten. Tijden door uzelf te bepalen van zondag t/m vrijdag.

 

Ook op zaterdag kunt u (op onderstaande tijden) eten voor bovengenoemde actieprijs (€ 19,95 / € 22,95) in het restaurant, afgescheiden van de band / DJ:
16.00 bowlen 17.00 eten/17.00 bowlen 18.00 eten/20.00 bowlen 21.00 eten

 

Eten bij de band of DJ (alle varianten) à € 27,95 p.p. met iDeal:
18.00 bowlen en 19.00 eten / 19.00 bowlen en 20.00 eten.

 

Liever niet vooruitbetalen of minder dan 4 pers. dan rekenen wij van zo t/m vr € 24,95 p.p. (alle varianten) of op zaterdag € 29,95 p.p. (alle varianten, met of zonder band/DJ).

Kinderen van 5 t/m 12 jaar (met of zonder iDeal) € 14,95 en 3&4 jaar € 4,95.
Voor meer informatie over onze coverbands en DJ’s klikt u hier

Uiteraard niet te reserveren als kinderfeestje, hiervoor hebben wij verschillende kinderparty’s en de Tienergourmet. Klik hier voor meer info!

VAKANTIE BOWLEN

Bowlen voor slechts € 22,50 per uur per baan (iDeal) tussen 12.00 en 18.00 uur in de regionale kindervakanties. Leuk in combinatie met onze bowlinggames en discobowlen.

De hierop volgende vakantieperiode loopt van vrijdag 21 februari t/m zaterdag 29 februari. Om zeker te zijn van een voor u bestemde baan raden wij u aan op tijd te reserveren.

VRIJGEZELLENFEEST

Gaat er iemand in uw omgeving trouwen? Vier bij ons het vrijgezellenfeest van uw broer / zus / vriend / vriendin / dochter / zoon. Gezellig eten en bowlen, leuk op zaterdag bij de live muziek!

Komt u met minimaal 6 personen, is de vrijgezel verkleed en kunt u de trouwkaart laten zien, dan is het arrangement van de vrijgezel gratis (niet i.c.m. iDealkorting)

Bel ons voor meer informatie of om te reserveren!