fbpx
 

Kinderfeestjes

We zijn gesloten van 22-07 t/m 22-08, u kunt in deze periode terecht bij de Theetuin in Ridderkerk

Wij hebben voor de kinderen leuke kinderfeestjes en discobowlen. Voor een kinderfeestje hebben wij arrangementen variërend van discobowlen met een hapje en een drankje tot een complete tienergourmetparty. Kortom: voor alle kinderen wat wils.

STANDAARD KINDERPARTY

 

Onze kinderparty bestaat uit:
– 55 minuten bowlen (discobowlen tot 17.00u op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag). Eventueel in combinatie met leuke bowlingspellen. Klik hier voor meer info
– voor of na het bowlen eten: onbeperkt frites met 1 snack naar keuze ( kroket / frikadel / kipnuggets / kaassoufflé)
– muntje voor de jarige om een cadeau te halen uit onze grijpautomaat
De kosten bedragen € 9,95 p.k.(minimaal 4 kinderen) exclusief consumpties.. Op zondag € 12,50 p.k.

Tijden in overleg.

TIENERGOURMETPARTY

 

Onze tienergourmetparty bestaat uit:
– 55 minuten bowlen. Eventueel in combinatie met leuke bowlingspellen. Klik hier voor meer info.
– tienergourmet met diverse soorten vlees, friet, stokbrood met kruidenboter, diverse sauzen, pannenkoekenmix, eieren en ananas. De kinderen krijgen 1 bordje vlees per kind, al het overige is onbeperkt. De kosten bedragen € 19,95 p.k.(minimaal 4 kinderen en max. 16 jaar), niet te reserveren op zondag. Eventueel extra bestelde bordjes vlees kosten € 5,00 per stuk.

Tijden in overleg, alleen overdag.

Deze tiener-en kinderparty’s zijn mogelijk op alle dagen, uitgezonderd feestdagen. Onze koks houden rekening met diabetici, vegetariërs, culturele gewoontes of voedselallergie. Gelieve dit bij de reservering te vermelden. Ter afsluiting kunt u de kinderen eventueel op een waterijsje trakteren à € 1,75. Wilt u ook een muntje voor de grijpautomaat voor de andere kinderen dan kunt u deze kopen bij de receptie voor € 1,00 p.s.

Onze banen zijn uitgerust met automatische kinderhekjes. Deze kinderhekjes houden de ballen in de baan zodat kinderen (van 4 tot 12 jaar) altijd scoren. Wij hanteren een minimum van 4 kinderen maar geen maximum aantal kinderen voor uw kinderparty. Wij gaan uit van 6 kinderen per baan.