Kinderfeestjes

Wij hebben voor de kinderen leuke kinderfeestjes en discobowlen. Voor een kinderfeestje hebben wij arrangementen variërend van discobowlen met een hapje en een drankje tot een complete tienergourmetparty. Kortom: voor alle kinderen wat wils.

STANDAARD KINDERPARTY

 

Onze kinderparty bestaat uit:
– 55 minuten bowlen (discobowlen tot 17.00u op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag). Eventueel in combinatie met leuke bowlingspellen. Klik hier voor meer info
– voor of na het bowlen eten: onbeperkt frites met 1 snack naar keuze ( kroket / frikadel / kipnuggets / kaassoufflé)
– muntje voor de jarige om een cadeau te halen uit onze grijpautomaat
De kosten bedragen € 13,95 p.k.(minimaal 4 kinderen) inclusief 2 uur onbeperkt siroop gedurende het feestje. Op zondag € 15,95 p.k.

Tijden in overleg.

TIENERGOURMETPARTY

 

Onze tienergourmetparty bestaat uit:
– 55 minuten bowlen. Eventueel in combinatie met leuke bowlingspellen. Klik hier voor meer info.
– tienergourmet met diverse soorten vlees, friet, stokbrood met kruidenboter, diverse sauzen, pannenkoekenmix, eieren en ananas. De kinderen krijgen 1 bordje vlees per kind, al het overige is onbeperkt. De kosten bedragen € 19,95 p.k.(minimaal 4 kinderen en max. 16 jaar), niet te reserveren op zondag. Eventueel extra bestelde bordjes vlees kosten € 5,00 per stuk.

Tijden in overleg, alleen overdag.

Deze tiener-en kinderparty’s zijn mogelijk op alle dagen, uitgezonderd feestdagen. Onze koks houden rekening met diabetici, vegetariërs, culturele gewoontes of voedselallergie. Gelieve dit bij de reservering te vermelden. Ter afsluiting kunt u de kinderen eventueel op een waterijsje trakteren à € 1,75. Wilt u ook een muntje voor de grijpautomaat voor de andere kinderen dan kunt u deze kopen bij de receptie voor € 1,00 p.s.

Onze banen zijn uitgerust met automatische kinderhekjes. Deze kinderhekjes houden de ballen in de baan zodat kinderen (van 4 tot 12 jaar) altijd scoren. Wij hanteren een minimum van 4 kinderen maar geen maximum aantal kinderen voor uw kinderparty. Wij gaan uit van 6 kinderen per baan.